maandag 19 juli 2010

Wilders gaat internationaal met zijn blijde bruine boodschap

Ik ontkom er niet aan dit te melden: Geblondeerde Geert gaat internationaal. Of zoals de Pravda (Engelse editie) meldde onder de kop Islamophobia sweeps Europe: Like Hitler, in his revolting, cruel and totally unacceptable campaign against the Jews, Geert Wilders wishes to internationalise his movement, called “Stop Islam – defend freedom”.
Ik kamp met tijdgebrek, maar gelukkig kan ik wat het Wilders nieuws betreft  verwijzen naar de site van Krapuul. Die volgen de capriolen van het rechtse orakel uit Venlo op de voet. 

   
 Ziehier een kort citaat:
 De “Geert Wilders International Freedom Alliance” (GWIFA, oftewel: De Bruine Internationale) heeft zijn eerste bondgenoten bekendgemaakt. Ze komen uit Duitsland. Het zijn de BPE (Bürgerbewegung Pax Europa) en PI (”Politically Incorrect”, een rechtsextreme Duitse massablog die vanuit de VS wordt gerund, omdat ze in Duitsland onder verdenking van … haatzaaien staat).
PI maakt trots bekend, dat Wilders op 2 oktober aanstaande in Berlijn een rede komt houden, onder vertoning van de onvermijdelijke film Fitna. Op dinsdag 13 juli jongstleden hebben René Stadtkewitz, Stefan Herre en Wilders elkaar in Den Haag getroffen. (Foto ontleend aan PI van heden:)



PI is een massaal bezochte Islam-haatblog. Evenals Wilders, wil ze officieel niet extreem-rechts genoemd worden, maar “klammheimlich” is ze dat toch. Onze vriend en medestrijder de Politblogger Dietmar Näher uit Stuttgart fileert letterlijk dagelijks de verborgen bruine boodschappen in de redactionele artikels en de onverhulde haat- en soms Nazi-berichten, die de commentatoren ten beste geven. Meestal ongehinderd door de regels die leider Stefan Herre (sportleraar) beweert te hebben ingesteld.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

In plaats van ene Dietmar Näher heb je een Keulse anti-islamsite van ene Jörg Uckermann gehyperlinkt. Je zal je dus wel vergist hebben.

Abu Pessoptimist zei

Ik had dat - inclusief hyperlink - overgenomen van Krapuul. Is nu veranderd.

ICJ geeft Israel opdracht onmiddellijk voedselkonvooien naar Gaza door te laten

  Het Internationale Hof van Justitie (ICJ) in Den Haag heeft Israel donderdag opgedragen ongehinderd voedsel, water en hulp door te laten n...